Onze producten

Vraag vrijblijvend informatie aan.

RI&E

Een vrijblijvend intake gesprek maakt onderdeel uit van de RI&E. Daarna wordt een offerte opgesteld en bij goedkeuring door de klant zal door onze veiligheidskundige een plan van aanpak worden opgesteld en uitgevoerd. Een toetsing van de RI&E door een Arbodienst maakt onderdeel uit van de offerte.

Ontruimingsplannen

Een vrijblijvend intake gesprek maakt onderdeel uit van het ontruimingsplan. Daarna ontvangt de klant een offerte en bij goedkeuring van deze offerte zal een plan van aanpak worden opgesteld en uitgevoerd.

Vluchtplannen

Een vrijblijvend intake gesprek maakt onderdeel uit van de vluchtwegplattegronden. Daarna ontvangt de klant een offerte en bij goedkeuring van deze offerte zal een plan van aanpak worden opgesteld en uitgevoerd.

Brandwacht

Indien men door omstandigheden de BMI moet uitschakelen en derhalve een brandwacht nodig heeft om e.e.a. in de gaten te houden bent u bij OCL Training en Advies aan het juiste adres voor deskundige brandwachten.

Brandblussers

Voor keuring en/of aanschaf van diverse blussers kan OCL Training en Advies zorgen.

BMI-installatie

Voor een offerte/aanschaf van een BMI kan OCL Training en Advies zorgen.

Verbandkoffers / materialen, AED en Stickers

Voor alle verbandmiddelen, koffers en tassen, als ook voor een AED en eventuele stickers kan OCL Training en Advies zorgen.